• Home Fysiotherapie Amsterdam Osdorp
 • Fysiotherapie Amsterdam Osdorp

 • Soms heb je pijn of gaat bewegen niet makkelijk; bijvoorbeeld door een sportblessure, een val, een botbreuk of overbelasting. Perpetuum Mobile * brengt je weer in beweging! Onze praktijk fysiotherapie Amsterdam Osdorp zorgt snel voor minder pijn en makkelijker bewegen.

  * Wat betekent Perpétuum Mobilé? (Wikipedia)

  Perpetuum mobile brengt je weer in beweging

  • Starten met een goede diagnose
  • Kijken naar de mens als geheel
  • Direct aan de slag met je klacht
  • Snel minder pijn en makkelijker bewegen d.m.v. nieuwste behandeltechnieken

  >> Meer over Fysiotherapie en onze werkwijze

  Over Glenn van Meerten

  Glenn van Meerten: fysiotherapie Amsterdam Osdorp: Perpetuum MobileAls kind al was ik gefascineerd door het menselijk lichaam. Omdat ik ook een zorgzaam type ben, wist ik al snel dat ik de gezondheidszorg in wilde. Toen ik als jongetje mijn vinger brak, kreeg ik lang fysiotherapie. En toen wist ik het zeker: ik word fysiotherapeut!

  Ik vind het allemaal interessant: hoe het menselijk lichaam precies werkt, de samenhang tussen alle spieren en gewrichten, hoe je een probleem kunt oplossen. Daarom ben ik me ook altijd blijven verdiepen in nieuwe technieken die de gebruikelijke oefentherapie goed aanvullen. Graag vertel ik mensen ‘hoe het zit’, zodat ze een link kunnen leggen tussen hun dagelijkse leven en hun lichaam.

  Dit helpt hen om zelf beter met hun klachten om te gaan. Fijn als mensen dan minder pijn hebben, beter kunnen slapen en weer lekker kunnen bewegen.

  “Het geeft mij veel voldoening als mensen weer blij de deur uitgaan.”

   

  Praktijk Fysiotherapie Amsterdam Osdorp

  Fysiotherapie Amsterdam Osdorp is makkelijk te vinden op Meer en Vaart 84, vlakbij het politiebureau. We hebben een fijne, lichte praktijk met grote behandelruimtes. Je kunt altijd zo naar binnen lopen, een praatje maken of een kopje koffie komen drinken.

  In de praktijk werken meerdere fysiotherapeuten samen met verschillende specialisaties. Hierdoor wisselen we kennis en ervaring uit en leren we veel van elkaar. Daarnaast kunnen we je makkelijk doorverwijzen als dat nodig is.